José Beekers » Expositie schilderijen & boekpresentatie
alléén te zien op 16 september 2018

Jose Beekers

Klik voor meer foto's

Expositie van kleurrijke schilderijen en presentatie wegens de release van het boek ‘ONTDEK je VRIJHEID!’.

José Beekers beschrijft in haar boek ‘ONTDEK je VRIJHEID!’ op een heldere manier hoe we ons zelf kunnen ‘deprogrammeren’. Haar conclusie is dat wij bewustzijn zijn en dat we daarmee ons eigen leven creëren, door energie aan te trekken. Helaas ligt over dit pure bewustzijn vaak een sluier van programmeringen, die gecontroleerd worden door de ‘mind’, zoals overtuigingen, normen, beperkingen enzovoorts. De meeste mensen leven daar vanuit. Ze realiseerde zich dat onze hele 3D-realiteit een illusie is en dus niet echt bestaat. Daarom hebben we vaak het gevoel in cirkeltjes rond te draaien, geleefd te worden of gelimiteerd te zijn. Deze programmering is de oorzaak van veel problemen zoals depressie, burn-out, stress en andere zowel persoonlijke als sociale problemen.

Een presentatie van het boek, in combinatie met een expositie van haar kleurrijke schilderijen, zal plaats vinden in Galerie Ecker.

Ontvangst: zondag 16 september van 14:00 ‐ 14:30 uur.

Iedereen is welkom, toegang is gratis. Fijn als je even laat weten of je komt via info@josebeekers.com of via de webshop van Jose Beekers

Website José Beekers »